Juleradioen

Lyt til Radio Alfas juleradio

Nu kan du lytte til glad julemusik døgnet rundt fra Radio Alfas Juleradio. Klik på "juleradioen" her til venstre, så er du klar til at komme i julehumør. Vi sender juleradioen til efter jul .... 
 

 

Alletiders top 500 - se listen her

Tak til alle der stemte til "Alletiders top 500" - vi håber du lyttede med henover påsken - og sidste års nr. 1 blev traditionen tro "Kald Det Kærlighed" med Lars Lilholt.

Men de øvrige placeringer blev der selvfølgelig rykket rundt på, gamle faldt ud og nye kom til.

 

Se hele listen her!

 

Kim Wilde på Radio Alfa

80er ikonet Kim Wilde har sit helt eget program på Radio Alfa. Hver fredag og lørdag kl. 18.00 - og søndag fra kl. 9.00-13.00 spiller hun de allerstørste 80er hits - eksklusivt her på Radio Alfa!

Always Elvis Radio

Radio Alfa sender radio udelukkende med Elvis musik i samarbejde med Graceland Randers - du kan høre den døgnet rundt på nettet via denne hjemmeside - og du kan downloade en app til din telefon med den nye radio: ALWAYS ELVIS RADIO. Klik her for at lytte

Nyheder fra Alfa

Hør nyheder på Radio Alfa hver time - i morgen- og eftermiddagstimerne hver halve time.

ALFA Ding

Lyt til ALFA Ding med Michael Hardinger hver søndag 13-14 og 21-22, hvor du får nogle skæve kommentarer og noget godt musik.

Retro Top 40

Vi går 25 år tilbage i tiden - og putter dig i en tidslomme - og præsenterer top 40 listen fra den aktuelle uge. Lyt hver lørdag 15.00-18.00 - og i reprise søndag kl. 19.00-22.00. Listen præsenteres af Poul Foged, der i 80'erne præsenterede hitlister på radioen.
 

Sporten på Radio Alfa

Du kan høre sporten flere gange i løbet af dagen på Radio Alfa.
Om morgenen kl. 7.15 og 8.15 og så om eftermiddagen kl. 16.15 og 17.15.
Vi dækker den lokale sport med ishockey, fodbold og håndbold.
 

Hent Radio Alfa Silkeborg som app

 

Vidste du, at du kan hente Radio Alfa Silkeborg som app til din smartphone?

 

Du kan hente den her: